Theperfectserve.be heeft afgelopen weekend haar derde verjaardag mogen vieren. Om dit heugelijke nieuws te vieren, willen wij even met jullie de statistieken induiken. De afgelopen 156 weken hebben immers bol gestaan van gin-vreugde! Behalve veel mooie herinneringen en schitterende gin-tonics hebben wij ook het plezier gehad een hoop nieuwe mensen te mogen ontmoeten. En wat we hieruit geleerd hebben? Ieder verhaal is uniek – en verdient een breedschalig communicatieplatform.

Cavalieri Gin

Theperfectserve.be: 1 review per week

Wij hebben de belofte gemaakt om elke week één review neer te pennen. Ongedacht de situatie zijn we daar wonderwel in geslaagd. Toegegeven, regelmatig hebben we vooruit gepland. Een artikel plannen op een toekomstige datum. Het is de enige manier om deze fantastische hobby te combineren met een druk professioneel leven.

Waar staan we, na 156 weken? De teller van Theperfectserve.be staat op 169 gepubliceerde reviews. 10 reviews zijn ingepland voor latere publicatie. Zeven gin-specials hebben het levenslicht gezien: Belgische gins voor onder de kerstboom, deel 1, deel 2, deel 3; de Italiaanse gin special; de Franse gin special; de Iberische gin special en de pink gin special. 60 andere berichten hebben de homepage opgefleurd.

Hoe raak je wijs uit het aanbod van 169 reviews? De snelste weg blijft onze “50 beste gins” pagina!

Skin Gin

Theperfectserve.be: 8.000 unieke bezoekers per maand

Neen, we zullen niet HLN.be worden. Toch zijn we trots dat dit klein projectje ongeveer 8.000 unieke bezoekers per maand trekt. Waarvan overigens +90% via organische zoekopdrachten in Google. Mooi om te zien dat onze favoriete zoekrobot Theperfectserve.be en onze schrijfsels weet te waarderen. We kijken niet actief naar het aantal volgers op Instagram, Facebook en Twitter. Wat ons aanbelangt, is de kwaliteit van de content op de website. Deze content blijft immers actief opgezocht worden door consumenten, doorheen alle fases van de customer journey.

Theperfectserve.be in de top-30 gin blogs wereldwijd

Top 30 gin blog wereldwijdTheperfectserve.be is door een algoritme uitgekozen tot een van de 30 beste gin blogs wereldwijd. Een mooie waardering voor onze wekelijkse gin-reviews en perfect serves. Theperfectserve.be is namelijk de énige niet-Engelstalige gin uit de line-up van Feedspot!

Vandaag bezetten we de 13de plaats in de lijst van de beste 30 ginblogs en moeten we enkele websites van ginfabrikanten voor ons dulden. Een mooie prestatie! Feedspot houdt voornamelijk rekening met SEO-optimalisatie. Andere criteria zijn het aantal volgers op Facebook en Twitter. Het betreft dus niet het klassieke influencer-lijstje van uitsluitend “vluchtige” contacten op platformen als  Facebook en Instagram. Content op een website blijft immers langer “vers” en vormt tevens een landingspagina voor toekomstige zoekopdrachten van consumenten.

Theperfectserve.be en de toekomst

We blijven lekker doorgaan op het élan. Tot en met november staat de redactionele kalender volledig ingepland. Tegen het einde van het jaar is er opnieuw wat ruimte. Tijd voor een nieuwe selectie Belgische kerst-gins, me dunkt.

Cheers,
Mark Kessen

Categories: About us

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties