Top 30 gin blog wereldwijdHet is altijd leuk wanneer inspanningen niet onopgemerkt voorbij gaan. Mede-ginliefhebber en oprichter van Feedspot Anuj Agarwal contacteerde ons met heugelijk nieuws. Theperfectserve.be is door een algoritme uitgekozen tot een van de 30 beste gin blogs wereldwijd. Een mooie waardering voor onze wekelijkse gin-reviews en perfect serves. Theperfectserve.be is namelijk de énige niet-Engelstalige gin uit de line-up van Feedspot!

Top 30 gin blogs

In de lijst van top 30 gin blogs vinden we ondermeer de volgende namen terug: I Love Gin, The Gin Guide, The Gin Is In, Gin Lane, The Scottish Gin Society. Om er maar enkele te noemen. Naast deze “echte” blogs, heeft het algoritme van Agarwal ook rekening gehouden met “mini-blogs” binnen de websites van fabrikanten. Zodoende vind je in de top 30 gin blogs ook Sipsmith gin, Brockmans Gin, Caorunn Gin, McQueen Gin, Eccentric Gin en Fifty Pounds Gin.

November 2018: nummer 20 van de wereld

Theperfectserve.be staat op de 20ste plaats gerangschikt bij de oorspronkelijke publicatie (november 2017). Leuk om te zien dat we nog enkele plaatsjes opgeklommen zijn! Midden juli 2018, bezetten we de 16ste stek. Lang niet slecht voor een Nederlandstalige blog! Het is overigens de enige niet-Engelstalige blog in het lijstje van Feedspot. Stiekem zijn we daar toch een beetje trots op. Houden we daarbij nog rekening dat een handvol gin-merken voor ons staan in de ranking… dan doen we het lang niet slecht :-)!

Augustus 2019: nummer 13 van de wereld

Het geluk kan niet op! Theperfectserve.be blijt maar groeien! Intussen staan we dertiende in de algemene rangschikking. Van de gin-brands moeten we enkel nog Caorunn Gin voor ons dulden. Het is een ongelooflijke journey geweest. Zoveel toffe mensen hebben dit mogelijk gemaakt, waarvoor dank. Dit is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby.

November 2019: nummer 17 van de wereld

Oké, we zijn gezakt in de ranking. Ook onze eigen schuld. Van één review per week, naar één review per kwartaal. De persoonlijke tegenslagen hebben niet geholpen. Gelukkig, na regen komt zonneschijn. Theperfectserve.be is back in business – en we gaan opnieuw proberen wekelijks te bloggen. Excuses voor de vertraging op de lijn, lieve lezers!

Criteria voor de top 30 gin blogs?

Mooi, zo’n medaille op je website… maar waar heb je die aan verdiend? Het is drieledig:

  1. SEO optimalisatie wordt in rekening gebracht (kudos, heren van Feedspot!);
  2. Aantal volgers op Facebook;
  3. Aantal volgers op Twitter

Het betreft dus niet het klassieke influencer-lijstje van uitsluitend “vluchtige” contacten op platformen als  Facebook en Instagram. Content op een website blijft immers langer “vers” en vormt tevens een landingspagina voor toekomstige zoekopdrachten van consumenten.

Dus?

Blijven we lekker verder bloggen bij theperfectserve.be. Ondanks diverse zakenreizen staan er opnieuw heel wat gins klaar om de smaakproef te ondergaan. Intussen kan je bijna 200 volwaardige reviews terugvinden op deze blog! 

Categories: About us

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties