Hoe mijn Gin-Tonic madness startte

Vele verhalen beginnen met een goed glas. Ik kies voor een gin-tonic, in al z’n diversiteit. Een klassieke London dry, een fruitige of een kruidige toets, ik weet het allemaal te waarderen. Het begon allemaal met een fles Buss No. 509 Raspberry, nadat ik reeds klassiekers als Hendrick’s, Tanqueray, Bulldog en Gordon’s proefde. Na anderhalf jaar verzamelen, heb ik besloten over mijn passie te gaan schrijven. Intussen staan er zo’n 175 flessen on-the-shelf, en wordt een halve koelkast ingepalmd door alle mogelijke tonics.

10 Belgische gins voor onder de kerstboom

Over de schrijver: Mark Kessen

Het jaar 2016 is voor mij een jaar van verandering. Ik maak een belangrijke switch en besluit mezelf toe te leggen op een gezonde en sportieve levensstijl. Op een jaar tijd verlies ik 45 kilogram, doorsta ik de woelige avonden, en ben ik terug opgestaan, mezelf herontdekt. Gezonder, gelukkiger, en dankbaarder voor wat het leven schenkt. Een stukje van die vreugde, in de vorm van een gin-tonic, deel ik nu met de buitenwereld.

Benieuwd naar mijn weightlossjourney? Zelf op zoek naar motivatie? Lees hier hoe ik de afgelopen maanden mijn work-outs verteerd heb.

Achtergrond

Mark KessenOp vlak van opleidingen heb ik enkele watertjes doorzwommen:
– Marketing
(1.0, websites waren nog niet “in”);
– Automechanica
(ja, ik kan een versnellingsbak demonteren en monteren);
– Economie/International Business Management
(minors in economisch recht en environmental economics).

In mijn professionele carrière voor een Franse bandenfabrikant, als verantwoordelijke voor de lokale distributiebenadering over diverse productlijnen heb ik een doorstart gemaakt. 29 december 2017 was mijn laatste werkdag voor Michelin Belux NV. Na zeven mooie jaren hebben we in gezamenlijk overleg besloten een einde te maken aan mijn werkzaamheden. In het kader van een mondiale reorganisatie zag ik mijn doorgroeimogelijkheden te beperkt. Een einde van een hoofdstuk, waarin ik veel geleerd heb en dromen waargemaakt heb. Intussen heb ik een EMEA-rol opgenomen bij de Japanse bandenfabrikant Bridgestone. Bij deze wereldleider ben ik verantwoordelijk voor de toegang tot de markt voor online, retail en wholesale in personenwagenbanden, lichte vracht en 4×4.

Voor ik in de bandenwereld startte, heb ik meerdere jaren doorgebracht als persverantwoordelijke en journalist in de autosport. Racing is a religion, wordt wel eens gezegd. Klopt helemaal. Het is een microbe… en ze laat niet los. Als ik ooit een gin uitbreng, gebruik ik waarschijnlijk motorolie en carbon als botanicals ;-).

Polyglot van inborst, met een diepe fascinatie voor het universum. Omdat een gin-tonic steeds de basis is van een goed filosofisch gesprek… !

Cheers,
Mark – info(at)ThePerfectServe.be

Categories: About us

One Response so far.

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties