Hoe mijn Gin-Tonic madness startte

Vele verhalen beginnen met een goed glas. Ik kies voor een gin-tonic, in al z’n diversiteit. Een klassieke London dry, een fruitige of een kruidige toets, ik weet het allemaal te waarderen. Het begon allemaal met een fles Buss No. 509 Raspberry, nadat ik reeds klassiekers als Hendrick’s, Tanqueray, Bulldog en Gordon’s proefde. Na anderhalf jaar verzamelen, heb ik besloten over mijn passie te gaan schrijven. Intussen staan er zo’n 100 flessen on the shelf, en wordt een halve koelkast ingepalmd door alle mogelijke tonics.

De liefde voor gin

Over de schrijver…

Het jaar 2016 is voor mij een jaar van verandering. Ik maak een belangrijke switch en besluit mezelf toe te leggen op een gezonde en sportieve levensstijl. Op een jaar tijd verlies ik 45 kilogram, doorsta ik de woelige avonden, en ben ik terug opgestaan, mezelf herontdekt. Gezonder, gelukkiger, en dankbaarder voor wat het leven schenkt. Een stukje van die vreugde, in de vorm van een gin-tonic, deel ik nu met de buitenwereld.

Benieuwd naar mijn weightlossjourney? Zelf op zoek naar motivatie? Lees hier hoe ik de afgelopen maanden mijn work-outs verteerd heb.

Achtergrond

Mark Kessen

Op vlak van opleidingen heb ik enkele watertjes doorzwommen:
– Marketing (1.0, websites waren nog niet “in”);
– Automechanica (ja, ik kan een versnellingsbak demonteren en monteren);
– Economie/International Business Management (minors in economisch recht en environmental economics).

In mijn professionele carrière voor een Franse bandenfabrikant, als verantwoordelijke voor de lokale distributiebenadering over diverse productlijnen heb ik even een pauze ingelast. Voor ik bij Michelin startte, heb ik meerdere jaren doorgebracht als persverantwoordelijke en journalist in de autosport. Racing is a religion, wordt wel eens gezegd. Klopt helemaal. Het is een microbe… en ze laat niet los. Als ik ooit een gin uitbreng, gebruik ik waarschijnlijk motorolie en carbon als botanicals ;-).

Polyglot van inborst, met een diepe fascinatie voor het universum. Omdat een gin-tonic steeds de basis is van een goed filosofisch gesprek… !

Cheers,
Mark – info(at)ThePerfectServe.be

Categories: About us

One Response so far.

Leave a Reply