Vandaag, 12 augustus, is de stap gezet. Alles is definitief op papier gezet. Ik blijf waar ik ben, en start opnieuw. Haar gun ik ook het beste. Zes jaar lang hebben we lief en leed gedeeld.  Laten we dat vieren met een gin-tonic. Een zachte Martin Miller, een Napue, of misschien in alle ironie toch opteren voor een Broken Heart Gin, met een lichte knipoog die ze mij wel zal vergeven ;-).

Achieving Your Childhood Dreams

Het doet me terugdenken aan de één uur durende speech van Professor Dr. Randy Pausch. Achieving Your Childhood Dreams. Pausch leed aan een ongeneeslijke vorm van pancreaskanker. Desalniettemin spendeerde hij zijn laatste zes maanden aan het geven van lezingen over Time Management en … het durven dromen.

Een van zijn meest memorabele quotes is mijns inziens:

“We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand”.

En dat zal deze schrijver ook doen. De kaarten liggen op tafel, ze veranderen niet. Genieten van een doorstart dus, het leven is te mooi om stil te blijven staan. En ach, laten we dat doen met een Perfect Serve!

Categories: About us

2 Responses so far.

  1. Leb schreef:

    Blijft inderdaad een erg goed fragment en toon ik nu ook elk jaar aan minstens één van mijn vele klassen ;-)! Merci om te delen en proficiat met je mooie blog en positivisme.

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties