Beste gins.

Klik hier voor de volledige lijst van onze 50 beste gins.

Eerste kwartaal 2019: onze aanbeveling: Panda Gin

Panda Gin brengt ons een tactvolle infusie van kersen en litchi. Een gebalanceerde en zachte afdronk. Een waar genot voor de smaakpapillen. Deze Belgische gin is nog niet zo lang op de markt, maar de timing is helemaal juist! In tijden van klimaatbewustzijn is een lekkere (!) 100% biologische gin een mooi alternatief op de massaproductie spirits van de grote merken. Panda Gin is overigens de eerste gin die gedestilleerd wordt op basis van litchis, wat zorgt voor een bijzondere prikkel op de tong.

Zeker ook vermeldenswaard? Een realisatie uit Duitsland: Schrodingers Katzen Gin brengt ons naar Baden-Wurttemberg, niet zo ver van de Belgische grens. Een Duitse gin op basis van kattenkruid. Catnip? Kan men het nog gekker bedenken? Puur gedronken is dit een fantastische spirit. Zelden slagen gins erin om ons te overtuigen bij de pure test. Schrodingers Katzen Gin kan je gerust in een borreltje serveren. Kruidig, vol, warm, pittig… zonder de oorsprong van gin te verloochenen.

Ook een uitstekende score voor het Belgische GauGin Classic London Dry Gin. GauGin biedt geen klassieke London Dry gin. Alwaar traditionele producten een neutrale smaak bieden, krijg je met GauGin Classic London Dry Gin een uitgebreid smaakpallet voorgeschoteld. Denk aan infusie van sinaasappel, citroen en aardse kruiden. Fijn en verfijnd, durven wij te stellen.

Panda Gin

Categories: Gin-facts

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties