Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic WaterDouble Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water is letterlijk een “double Dutch”. De oprichters van het Nederlandse tonicmerk zijn namelijk Joyce en Raissa, een beeldschone tweeling. In een queeste naar betere mixers is het duo zelf aan de slag gegaan met de creatie van een reeks gepimpte tonics. Richard Branson erkende het Nederlandse duo recent met een Foodpreneur award.

Granaatappel wordt vaak gezien als superfood. De vrucht heeft een complexe textuur maar verdient zeker zijn plaats in de cocktailwereld. De combinatie met basilicum brengt je zeker naar hogere sferen.  De kruidige smaak van Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water zorgt voor een bijzondere balans in het ingewikkelde smaakpallet. Een interessante mixer, deze Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water, dat staat buiten kijf.

Welke gins gaan goed samen met Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water? Probeer deze tonic in combinatie met Spring Gin Basil, Marula Gin Pomegranate

Categories: Tonics

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties