Beste gins.

Klik hier voor de volledige lijst van onze 50 beste gins.

Derde kwartaal 2019: Limburg boven met Cavalieri Gin en Vallina’s Gin!

Na het succes van Cavalieri Gin 2.0 heeft ook Cavalieri Gin 3.0 ons Italo-Belgisch hart helemaal doen smelten. Een verfijnde zuiderse smaak, een gezonde mix van Italiaanse kruiden. Wat een prachtig product. Gestookt door het Limburgse Distillery Massy, heeft Luc Vannitsen opnieuw een goudhaantje in handen.  Basilicum en rozemarijn zie je vaak terugkomen in kruidige gins. Tomaatjes en venkel zijn de bijzonderheden. Een intrigerende mix van botanicals Рmet een heerlijke afdronk. Toegankelijk voor een breed publiek, eigenlijk wel bijzonder

Zeker ook vermeldenswaard? Een uitstekende tweede plaats voor de prachtige Vallina’s Gin. Houd je van lekker eten? Ga zeker langs bij Restaurant O’Geros in Genk. Houd je van een bijzondere gin? Hetzelfde adres! Hars van de mastekboom zorgt voor een troebele gin. Prikkelende smaken van anijs en peper nemen je mee in een opzwepende reis doorheen de Griekse eilanden.

Ook op het ereschavotje: Filliers Dry Gin 28 – barrel aged. Geen perfect serve voor deze mooie creatie van Filliers. Zo lekker, dat je hem enkel puur hoort te drinken!

Vallina's Gin

Categories: Gin-facts

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties