Beste gins.

Klik hier voor de volledige lijst van onze 50 beste gins.

Tweede kwartaal 2019: Cavalieri Gin 2.0 de nieuwe leider!

Wat heeft Cavalieri Gin 2.0 ons verbaasd. We zijn er eventjes stil van geworden. Behalve het Limburg-gevoel delen wij absoluut dezelfde smaakvoorkeuren. Cavalieri Gin 2.0 is een exemplaartje om duimen en vingers van af te likken. Italiaanse zoete sinaasappelen, frambozen en aardbei geven Cavalieri Gin 2.0 diens typische rode kleur. Het is de Limburgse familie Massy, met ruim drie generaties ervaring in stoken, die Cavalieri Gin 2.0 destilleert. Na het destilleren wordt wat extra suiker toegevoegd aan Cavalieri Gin 2.0. Je mag je dus verwachten aan een bijzonder zachte afdronk.

Zeker ook vermeldenswaard? GauGin 1 heeft ons ginminnend hart sneller doen slaan. Zelfgecultiveerde botanicals, je moet het maar doen. GauGin 1 maakt gebruikt van bijna 30 botanicals om onze smaakpapillen te verwennen. In totaal zijn 27 botanicals geselecteerd om deel uit te maken van deze Belgisch-Spaanse topper. GauGin 1 is een product van drievoudige destillatie in een kleine koperen alambiek. De small batch destillatie zorgt voor een verhoogde kwaliteit, terwijl de drievoudige destillatie de afdronk van de gin beduidend zachter maakt.

Cavalieri Gin 2.0

De beste pink gins volgens The Perfect Serve

In bovenstaand bericht kon je reeds lezen dat Cavalieri Gin 2.0 verkozen is tot onze favoriete gin. Dit betekent ook dat Cavalieri Gin 2.0 het klassement van beste pink gins aanvoert. Wil je nog andere toppers ontdekken met een roos tintje? Dan ben je bij Theperfectserve.be op het juiste adres. In onze blogpost 10 beste pink gins: wat is de lekkerste roze gin, vind je alles wat je zoete hartje begeert!

Categories: Gin-facts

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties