Botanical: steranijsDe pittige anijssmaak kan je toevoegen aan je gin-tonic door een steranijs-vruchtje als garnituur te gebruiken. De steranijs behoeft slechts een klein vruchtje om kleur en smaak te geven aan het geheel. “Don’t overdo” is hierbij belangrijk. Te veel steranijs en de smaak zal de gin gaan overheersen, wat een doodzonde zou zijn. De typische anijsgeur zal het bolle glas zeer snel vullen, om ook je geurzin volledig te bewerken. Visueel is de stervorm natuurlijk ook bijzonder aantrekkelijk. Deze stervormige vrucht zal je glas gin-tonic zeker een extra dimensie geven.

Gaat perfect samen met kruidige gins zoals Monkey 47, Copperhead, Copperhead Black Batch, Bobby’s Schiedam, Mombasa Club Gin, Poppies, Spring Gin Black Pepper, Sylvius….

Categories: Botanicals

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties