Beste gins

Klik hier voor de volledige lijst van onze 50 beste gins.

1e kwartaal 2017: de kaap van 50 reviews afgerond

De lijst van de beste 50 gins is vandaag zijn titel waardig. Op zaterdag 25 maart overschrijden wij de kaap van 50 reviews. Wie had dat midden augustus verwacht? In de afgelopen maanden hebben wij genoten van enkele schitterende gins, zoals de Italiaanse Dol Gin uit de Dolomieten. Bijzonder aan deze gin is het gebruik van alternatieve kruiden, gewonnen uit de bergpas, als vervanger van de klassieke botanicals. Dol Gin is onze nummer 1 van het afgelopen kwartaal, op de voet gevolgd door de zachte maar sterk geparfumeerde Nordès Gin uit Spanje.

Dol Gin

Ook zeker vermeldenswaard? De naar verluidt oudste Belgische Gin: Cockney’s Gin uit Oost-Vlaanderen. Een schitterend lokaal destillaat met een heerlijke afdronk. Tevens een toppertje: de Italiaanse Malfy Gin, con limone. Een stevige citrusy afdronk, een goede basis voor je Negroni. Last but not least, ook nog een vermelding voor Marconi 46 en de leuke florale toetsen van Z44 Gin.

Responsive design

Sinds vorige week is www.theperfectserve.be ook responsive, wat de user experience verbetert op smartphone. Nog enkele kleine glitches zullen binnenkort aangepakt worden. Het gaat over detailwerk, uitlijnen van teksten… maar desalniettemin kunnen jullie nu nog makkelijker de perfect serve vinden.

Cockney's Gin

Luxx Gin Fruity

Categories: Gin-facts

Leave a Reply


Meest gelezen

Seven Stone Gin –...

Posted on mrt - 20 - 2017

4 reacties

Een nieuwe stap, achieving...

Posted on aug - 12 - 2016

2 reacties

Genuine Passion: een F4...

Posted on mei - 9 - 2017

1 reactie

Het verhaal achter deze...

Posted on aug - 3 - 2016

1 reactie

Garnituur: kaneel

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties

Limburgse gin in de...

Posted on nov - 5 - 2022

Geen reacties

1724 tonic water

Posted on aug - 3 - 2016

Geen reacties